23 Syawal 1445  |  03 May 2024

Program Seminar Terapi Solat

10.7.2011

Unit Pengimarahan Masjid Wilayah Persekutuan telah menganjurkan program  Seminar Terapi Solat bertempat di Dewan Muslimin. Penceramah jemputan bagi seminar tersebut ialah Yg. Bhg. Us. Hasnan bin Kasan , Pensyarah Pusat Pengajian Umum Universiti Kebangsaan Malaysia. Seramai 35 orang peserta terdiri dari kakitangan sektor swasta telah diberikan sijil penyertaan yang telah disampaikan oleh Ustazah Fathiah bt Abdul Rahman, Penolong Pengarah Kanan MWP pada majlis penutup seminar tersebut.

10.7.2011