Kuala Lumpur,Putrajaya
13 Muharam 1446  |  19 July 2024
Imsak

agensi 1 agensi 1 agensi 1 agensi 1

Persaraan Yg. Bhg. Dato’Ketua Pengarah JAKIM merangkap Pengerusi Jawatankuasa Masjid Wilayah Persekutuan

22.4.2011

Satu majlis ringkas telah diadakan oleh ahli-ahli jawatankuasa  dan pihak pentadbiran Masjid Wilayah Persekutuan sempena persaraan Yg. Bhg. Dato’ Wan Mohammad bin Sheikh Abdul Aziz sebagai Ketua Pengarah JAKIM merangkap Pengerusi Jawatankuasa Masjid Wilayah Persekutuan bertempat di Dewan Jamuan Muslimin. Pada majlis tersebut Yg. Bhg. Tuan Haji Zakaria bin Isa mewakili semua pegawai pentadbiran Masjid Wilayah Persekutuan turut menyampaikan cenderahati sebagai tanda kenangan kepada Yg. Bhg. Dato’ Wan Mohammad bin Sheikh Abdul Aziz.

22.4.2011

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.