5 Zulkaedah 1445  |  14 May 2024

Pelancaran Kursus Asas Haji dan Bimbingan Penjagaan Kesihatan

29.1.2012

Masjid Wilayah Persekutuan dengan kerjasama Gemilang Travel & Tours telah mengadakan Pelancaran Kursus Asas Haji dan Bimbingan Penjagaan Kesihatan Bersiri  bertempat di Dewan Muslimin. Majlis telah dirasmikan oleh Yg. Bhg Tuan Haji Zakariah bin Isa, Imam Besar Masjid Wilayah Persekutuan. Seramai 80 orang peserta telah mendaftar bagi mengikuti kursus tersebut terdiri dari muslimin dan muslimat.

29.1.2012