25 Syawal 1445  |  05 May 2024

MAJLIS SAMBUTAN MAAL HIJRAH 1445H PERINGKAT WILAYAH PERSEKUTUAN

Lawatan 1

26 JULAI 2023M | 8 MUHARAM 1445H (RABU) โ€“  Majlis Sambutan Maal Hijrah Peringkat Wilayah Persekutuan Tahun 1445H anjuran Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) telah diadakan di Dewan Serbaguna, Masjid Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur. Majlis dimulakan dengan ucapan aluan oleh YBhg. Tan Sri Mohd Daud bin Bakar, Pengerusi Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan dan disempurnakan dengan ucapan perasmian oleh YB Senator Datoโ€™ Setia Dr. Haji Mohd Naโ€™im bin Haji Mokhtar, Menteri di Jabatan Perdana Menteri Hal Ehwal Agama. Beliau juga turut menyampaikan anugerah yang terdiri dari 5 kategori kepada penerima-penerima pada majlis tersebut.

๐‰๐Ž๐Œ ๐ˆ๐Š๐”๐“๐ˆ ๐Œ๐„๐ƒ๐’๐Ž๐’ ๐Š๐€๐Œ๐ˆ:

๐Ÿ•Œ ๐๐Ž๐‘๐“๐€๐‹
๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐ฆ๐š๐ฌ๐ฃ๐ข๐๐ฐ๐ข๐ฅ๐š๐ฒ๐š๐ก.๐ ๐จ๐ฏ.๐ฆ๐ฒ/
๐Ÿ•Œ ๐…๐€๐‚๐„๐๐Ž๐Ž๐Š
๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐Ÿ๐š๐œ๐ž๐›๐จ๐จ๐ค.๐œ๐จ๐ฆ/๐ฆ๐š๐ฌ๐ฃ๐ข๐๐ฐ๐ข๐ฅ๐š๐ฒ๐š๐ก๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐ค๐ฎ๐ญ๐ฎ๐š๐ง/
๐Ÿ•Œ ๐ˆ๐๐’๐“๐€๐†๐‘๐€๐Œ
๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐š๐ ๐ซ๐š๐ฆ.๐œ๐จ๐ฆ/๐ฆ๐š๐ฌ๐ฃ๐ข๐๐ฐ๐ข๐ฅ๐š๐ฒ๐š๐ก๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐ค๐ฎ๐ญ๐ฎ๐š๐ง
๐Ÿ•Œ ๐˜๐Ž๐”๐“๐”๐๐„
๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐ฒ๐จ๐ฎ๐ญ๐ฎ๐›๐ž.๐œ๐จ๐ฆ/@๐ฆ๐š๐ฌ๐ฃ๐ข๐๐ฐ๐ข๐ฅ๐š๐ฒ๐š๐ก๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐ค๐ฎ๐ญ๐ฎ๐š๐ง
๐Ÿ•Œ ๐“๐„๐‹๐„๐†๐‘๐€๐Œ
๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐ญ.๐ฆ๐ž/๐ ๐ž๐ง๐ ๐ฆ๐ฐ๐ฉ

.

WhatsApp Image 2023 04 10 at 16.19.22 WhatsApp Image 2022 12 09 at 10.35.11 3
7 Forum Perdana semperna Sambutan Maal Hijrah Peringkat MWPKL 1445H

Sumbangan Al Quran pic 6

Disediakan oleh:

Unit Komunikasi Korporat,
Masjid Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur.