5 Zulkaedah 1445  |  14 May 2024

Majlis Perasmian Penutup Kursus Asas Haji dan Bimbingan Kesihatan

20.5.2012

20.5.2012

Majlis Perasmian Penutup Kursus Asas Haji dan Bimbingan Kesihatan 1433H telah berlangsung di Dewan Serbaguna Masjid Wilayah Persekutuan. Ucapan aluan telah disampaikan oleh Yg.Bhg Imam Besar Tuan Hj Zakariah bin Isa dan ucapan perasmian penutup majlis telah disempurnakan oleh Tuan Haji Razali bin Shahabudin, Timbalan Ketua Pengarah (Pembangunan Insan) JAKIM. Para peserta yang telah mengikuti kursus haji tersebut telah menerima sijil penyertaan pada penghujung majlis turut disampaikan oleh beliau.