23 Syawal 1445  |  03 May 2024

Imam Muda ASTRO ramah mesra bersama pegawai dan kakitangan Masjid Wilayah

30.5.2011

Pihak penerbitan Imam Muda ASTRO bersama dengan peserta-peserta  rancangan Imam Muda telah mengadakan lawatan ramah mesra bersama pegawai dan kakitangan Masjid Wilayah Persekutuan bertempat di Dewan Jamuan Muslimin. Para peserta telah diraikan oleh Yg. Bhg. Imam Besar Masjid Wilayah Persekutuan Tuan Haji Zakariah bin Isa. Dalam aturcara sesi l awatan tersebut peserta-peserta Imam Muda telah diberi penerangan mengenai fungsi dan hal ehwal pentadbiran Masjid Wilayah Persekutuan.

30.5.2011